Apple-specialisten Pro Warehouse en Macnify gaan hun krachten bundelen. Macnify gaat per 1 januari 2023 formeel over in de naam en organisatie van Pro Warehouse.

Macnify levert ICT-oplossingen en diensten voor de inrichting en de ondersteuning van Apple devices in het bedrijfsleven. Macnify biedt consultancy, services en support voor bedrijven en eindgebruikers op het gebied van Apple. Daarnaast verzorgt Macnify het ontwerp, de levering en het beheer van de infrastructuur waarin deze devices moeten werken. Pro Warehouse richt zich op Apple-dienstverlening en het leveren van Apple devices in de zakelijke markt. Het bedrijf is één van de 27 Apple Authorised Enterprise Resellers in de wereld. 

De aanleiding voor de overname is de sterk groeiende vraag naar diensten, implementatie en ondersteuning van Apple-producten in de zakelijke markt. Alle medewerkers behouden hun functie en ook eigenaren Sikko Lucas en Jorg Tiemens gaan mee.

‘Samen zijn we veel sterker’

Petersen – “In de loop van 2021 werd ik door Mark van den Broek van Pro Warehouse benaderd met de vraag of ik interesse had om mijn bedrijf samen te laten gaan met zijn organisatie. Ik hoefde niet lang na te denken, omdat ik zelf ook direct de match in cultuur en de synergie tussen de twee organisaties zag. Samen zijn we veel sterker en klaar om nieuwe stappen te zetten. Ik ben blij dat alle collega’s hun positie behouden en dat onze specialistische kennis nu nog meer tot zijn recht zal komen.” 

Gedroomde partner

Al meer dan 10 jaren werken we samen met Pro Warehouse. We hebben elkaar min of meer zien opgroeien vanaf de verschillende paden die we bewandelden. We zijn er trots op en blij mee dat deze paden nu samenkomen en we de krachten kunnen gaan bundelen met deze gedroomde partner. Door ons bij het grote en ervaren team van Pro Warehouse te voegen, kunnen we onze klanten nog beter bedienen en krijgt ons team er een schat aan kennis en kunde bij naast alle kansen die dit ze biedt.” – Sikko Lucas en Jorg Tiemens

Juist nu moet iedereen veilig en productief kunnen werken, met het device naar keuze. In een periode waarin het werven en behouden van de juiste werknemers een uitdaging kan zijn, is het bieden van de juiste middelen van cruciaal belang. Of het nu gaat om advies bij de inkoop van Apple-producten, het uitrollen en beheren van hardware of support aan eindgebruikers, bij ons ben je aan het juiste adres. Want, denk je aan Apple op het werk, dan denk je aan Pro Warehouse.