Logo

This is how we build a better future together

EyeTi bouwt aan een hechte groep IT-ondernemingen die op alle mogelijke manieren floreren. Zij krijgen kansen en mogelijkheden om tot ver in de wereld om hen heen iets teweeg te brengen. Bij hun klanten, voor collega’s en in de maatschappij. EyeTi denkt mee over de kaders en faciliteert, de bedrijven nemen de ruimte om hun eigen plan te trekken. Samen ondernemen en leren van elkaar, dat werkt. Let’s go for it!

Idealistisch en praktisch gaan samen bij EyeTi

Met IT bouwen aan een wereld waarvan klanten, mensen en de samenleving gelukkig worden. Dat vinden wij het mooiste wat we als groep van IT-bedrijven kunnen bereiken. Klinkt idealistisch en dat is het zeker. Maar we zijn in de eerste plaats ondernemende mensen met ambitie.

Schouder aan schouder maken we het als groep waar

Hoe maken we die visie dan praktisch? EyeTi versterkt ieder bedrijf binnen de groep, staat als ondernemer naast de bedrijven afzonderlijk en brengt mensen bij elkaar waar dat goed werkt. Zodat ieder bedrijf vanuit een solide basis van verbondenheid op eigen kracht een mooie toekomst tegemoet kan. En die toekomst zit ‘m in de lange termijn, waarin we als groep gelijkgestemden op elkaar kunnen rekenen.

Logo

Samenwerken?

Sluit je aan bij onze groep gelijkgestemde IT-wereldverbeteraars en maak ambities waar, samen met EyeTi.

Daar horen deze ambities bij

Bedrijven in de groep:

zijn straks de beste werkgevers in hun segment en scoren het hoogst op klanttevredenheid.

We willen iets goeds doen voor de wereld. Dat begint bij je collega’s en je klanten. Daarom is het onze ambitie dat ieder bedrijf in de groep bekendstaat als beste werkgever in de IT. En dat zij de favoriete IT-leverancier van zakelijk Nederland zijn, elk in hun eigen segment. EyeTi zet het thema op de agenda en faciliteert.

zijn straks koplopers in duurzaam ondernemen.

Binnen de groep werken we samen om klimaatneutraal en circulair te werken. Denk aan producten een tweede leven geven en afvalstromen netjes verwerken. Ook werken we straks alleen nog met complete as a service-oplossingen om zo de levensduur van materialen te verlengen. Bedrijven hebben deze aandacht voor duurzaamheid in hun DNA, EyeTi denkt mee.

maken jaarlijks een gezonde groei door.

Want dat is waarbij bedrijven en de mensen die er werken floreren, dit uitgangspunt maakt bedrijven binnen de groep toekomstbestendig. EyeTi geeft de ruimte om groeiambities waar te maken en ondersteunt bijvoorbeeld bij overnames. Onze financiële resultaten zijn hierbij, in verhouding, duidelijk beter dan die van de belangrijkste concurrenten.