De beste IT-werkgevers van Nederland

Medewerkers van bedrijven ranken werkgevers op verschillende onderdelen. Dit leidt tot een gemiddeld eindcijfer per organisatie. Van daaruit ontstaat de totale ranking, waarbij onderscheid gemaakt wordt tussen IT-bedrijven, niet IT-bedrijven en IT-opleiders. 

Binnen het segment IT-bedrijven hebben zowel Aces Direct als Pro Warehouse buitengewone prestaties geleverd door respectievelijk de 8e en 23e positie te behalen in de algehele ranglijst. Deze prestatie getuigt van onze inzet als werkgevers en onze voortdurende inspanningen om een aantrekkelijke en stimulerende werkomgeving te bieden aan onze IT-professionals.

Daarnaast hebben beide bedrijven op verschillende thema’s opmerkelijke resultaten behaald.

Aces Direct

Aces Direct heeft de eerste positie behaald op het gebied van mobiliteit en hardware & kantoorautomatisering, en een derde positie in de elektronica branche. Bovendien hebben ze een top 5 positie behaald op het gebied van werk/privé-balans, maatschappelijke betrokkenheid, vitaliteit en gezondheid.

Pro Warehouse

Pro Warehouse heeft eveneens uitstekende scores behaald. Ze bezetten de achtste positie op het gebied van faciliteiten voor verantwoord werken, de negende positie op het gebied van financiële stabiliteit en behaalden een top 10 positie op het gebied van carrière-perspectieven, scholingsmogelijkheden en maatschappelijke betrokkenheid.

Deze erkenning weerspiegelt niet alleen onze expertise en focus als bedrijven, maar ook onze toewijding als werkgevers. We voelen ons zeer vereerd dat onze inspanningen op deze gebieden zo hoog worden gewaardeerd. Voor een gedetailleerd overzicht van de volledige ranglijst verwijzen wij u naar de Computable Career Guide.