Apple Authorized Education Specialist

Met Xando als bekende Apple Authorized Education Specialist en een grote klantenbase in de zakelijke markt, kunnen we van een nog grotere toegevoegde waarde zijn in de educatieve markt.

De aanleiding voor deze overname is om met snelle leveringen van Apple-producten en een nog bredere ondersteuning van implementatie en support, de groei in de educatieve markt mogelijk te maken. Met deze overname realiseert Pro Warehouse een nieuwe markt om het gebruik van Apple-producten te stimuleren. Xando richt zich volledig op bedrijven, instellingen (B2B) en educatieve Apple-oplossingen (B2E) van studenten tot en met onderwijsinstellingen.

Digitaal onderwijs groeit snel. Interactieve mogelijkheden maken leren en kennis delen, boeiend en veelzijdig. De Apple Authorised Education specialisten van Xando garanderen de juiste keuzes, met als resultaat een probleemloze implementatie voor een moeiteloos dagelijks gebruik.

‘klanten nog beter en breder van dienst zijn’

“De afgelopen zeventien jaar is Xando uitgegroeid tot een toonaangevende
Apple Authorised Reseller met een zakelijke en educatieve focus.
Het was een mooie reis naar dit moment, waar we nu een volgende
stap gaan maken. Door de bundeling van de expertise van
Pro Warehouse en Xando, kunnen we klanten
nog beter en nog breder van dienst zijn.”
– Iwijn Hendriksen

Doordat Pro Warehouse al veel verder is in zijn organisatie zal Xando en haar klanten hiervan gaan profiteren en Xando in staat stellen om verder te groeien. Daarnaast past het DNA van Pro Warehouse uitstekend bij het DNA van Xando, waardoor de klanten en de medewerkers direct een vertrouwd gevoel krijgen. Alle medewerkers van Xando behouden namelijk hun functie en gaan mee naar de nieuwe organisatie.