Dit initiatief markeert een significante stap voorwaarts in de strategie van de bedrijven die onderdeel zijn van EyeTi om haar aanwezigheid en impact binnen de overheidssector, het onderwijs en de gezondheidszorg in Nederland te vergroten.

Bij de start zal het team bestaan uit vijf tender specialisten met uitgebreide ervaring en een diepgaande kennis van aanbestedingsprocedures. Dit gespecialiseerde team heeft als doel om strategisch grotere aanbestedingen, uitgegeven door de overheid, onderwijsinstellingen, en zorgorganisaties in Nederland, te identificeren, beoordelen, en hierop te reageren.

De oprichting van dit team weerspiegelt de ambitie van bedrijven in de groep om haar dienstverlening te verfijnen en een meer gerichte aanpak te hanteren in het tenderproces. Door de expertise en krachten binnen de groep te bundelen, is het mogelijk om de kwaliteit van de tenderinschrijvingen te verhogen en zo de slagingskans aanzienlijk te verbeteren.

Een nog succesvollere toekomst’

”Met de oprichting van dit gespecialiseerde tendermanagement team
zetten we een belangrijke stap naar een nog succesvollere toekomst.
We erkennen het belang en de complexiteit van tenders binnen
de sectoren overheid, educatie en zorg. Dit team zal ons in staat
stellen om met grotere precisie en effectiviteit op deze kansen te reageren.”
– Tom Coehorst, Directeur van EyeTi

Het tendermanagement team zal opereren vanuit het kantoor in Amstelveen en werkt intensief samen met de verschillende bedrijven binnen de groep om te zorgen voor een gestroomlijnde en krachtige aanpak bij alle inschrijvingen op Europese aanbestedingen.