‘Inkopen met impact’

Onder het raamcontract IWR2023/WpHW/iOS heeft Pro Warehouse de verantwoordelijkheid gekregen voor de levering van iOS, iPadOS en iMac devices aan diverse entiteiten binnen de Staat der Nederlanden. Met een indrukwekkend budget van 150 miljoen euro exclusief BTW, zal Pro Warehouse hoogwaardige Apple-producten en diensten leveren die een naadloze en geavanceerde werkomgeving zullen bieden aan overheidsinstellingen.

Wat deze aanbesteding extra bijzonder maakt, is het strategische engagement van Pro Warehouse om verder te gaan dan enkel levering en technische ondersteuning. Bij de IWR2023/WpHW/iOS-aanbesteding werd de markt uitgedaagd om een positieve impact te genereren op belangrijke gebieden zoals Energie & Klimaat en Circulaire Economie. Pro Warehouse omarmde deze uitdaging en integreert duurzaamheid in hun leveringsproces, wat volledig in lijn is met de Rijksbrede strategie “inkopen met impact”.

Ultieme Apple-expert’

”Deze gunning bevestigt onze positie als de ultieme Apple-expert
voor alle organisaties in Nederland. Met onze 17 jaar ervaring
en ongeëvenaarde focus op Apple, bieden wij niet alleen
hoogwaardige producten, maar ook op maat gemaakte oplossingen
en uitstekende klantenservice. Het feit dat wij nu het Rijk en zijn
diverse instanties mogen bedienen, vervult ons met trots en erkent
het toegewijde werk van al onze medewerkers.”
Ernest van Minnen, Sales en Marketing Manager

Met de toekenning van de Rijksbrede Apple-aanbesteding versterkt Pro Warehouse haar reputatie als dé specialist op het gebied van Apple-oplossingen in Nederland. De organisatie zet zich in voor een duurzame en geavanceerde werkomgeving voor overheidsinstellingen, terwijl ze haar expertise en toewijding aan hoogwaardige dienstverlening blijft tonen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mark van den Broek via Mark@Prowarehouse.nl.