Specialist in POS & Auto-ID

Afgezien van de naamswijziging, blijven de voorwaarden onveranderd, dezelfde vertrouwde gezichten staan voor u klaar en, wat nog belangrijker is, ze blijven u ondersteunen vanuit dezelfde locatie voor al uw behoeften op het gebied van POS & Auto-ID.

Wat wel wijzigt is dat het productaanbod van IDPos vanaf heden op www.Adivo.nl te bereiken is. Deze website bevat alle producten die u bij iDPos kocht, en meer! Beide bedrijven zijn toonaangevend in de branche en zijn gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige barcode scanners, mobiele computers en bon- en labelprinters aan een diverse zakelijke klantenkring. Klanten kunnen nu profiteren van een nog breder productaanbod, verbeterde technische ondersteuning en een uitgebreider netwerk van services.

Dit is een mooie stap’

”We zijn verheugd om de fusie van iDPos en Adivo aan te kondigen
en om ons te verenigen onder de naam Adivo.
Dit is een mooie stap voor onze bedrijven en dit biedt ons onder andere
een groter productportfolio, extra mogelijkheden voor support
en vooral ook meer mogelijkheden om onze klanten
op locatie te kunnen ondersteunen”.
– Sonny de Laat, Managing Director van Adivo

Sterkere marktpositie

Omdat iDPos en Adivo dezelfde groep klanten en marktbenadering heeft, was het een logische stap om beide bedrijven samen te voegen. 

Deze samenvoeging zal leiden tot een sterkere marktpositie en verbeterde capaciteit om innovatieve oplossingen te bieden aan hun klantset. Samen bedienen iDPos en Adivo jaarlijks meer dan 5.000 bedrijven en overheidsinstellingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sonny de Laat via Sonny@adivo.nl.