Het vooraanstaande Dutch IT Channel organiseert jaarlijks de Dutch IT Awards. Distributeurs, resellers, vendoren en personen uit de Nederlandse IT-branche die een opmerkelijke prestatie hebben geleverd, maken kans op een nominatie in een van de 24 categorieën van de Dutch IT Channel Awards.

Deze award wordt toegekend aan de Value Added Reseller (VAR) die uitblinkt in het bieden van toegevoegde waarde aan haar klanten.

De jury beoordeelt hoe een genomineerde VAR haar klanten helpt met unieke en specifieke IT-toepassingen op het gebied van infrastructuur, cloud, hardware, software en/of diensten.

De mens centraal stellen’

“Aces Direct levert duurzame en circulaire IT-oplossingen voor de zakelijke markt. Sympathisanten prijzen de persoonlijke aanpak van het bedrijf,
‘dat altijd in gesprek is om te begrijpen wat er écht speelt bij een klant’.
Met de strategie Aces 8 wil Aces Direct een echte IT-business partner zijn,
die IT laat meegroeien met een specifieke klantorganisatie.
Aces Direct is klein genoeg om de lijntjes kort en relaties persoonlijk te houden,
maar groot genoeg om impact te maken in de markt. De mens centraal stellen,
is het credo in Tilburg. Een goed voorbeeld is de service van Aces Direct aan een organisatie als Kindergarden, waar de pedagogisch medewerkers gegarandeerd de volgende ochtend een nieuwe Apple iPad hebben als er eentje stuk gaat.”
– Dutch IT Channel

Wij willen Dutch IT Channel hartelijk bedanken voor deze fantastische waardering en ons netwerk voor het vertrouwen en de steun!