Het winnen van deze prijs getuigt van Solitee’s buitengewone groei en toewijding aan excellentie. Het juryrapport prees het bedrijf voor zijn opmerkelijke vooruitgang, waarbij Schneider Electric consequent werd betrokken bij projecten om integrale oplossingen te bieden aan klanten. Solitee heeft optimaal geprofiteerd van het partnerprogramma door haar expertise op verschillende terreinen aanzienlijk uit te breiden. Het team heeft blijk gegeven van motivatie door deel te nemen aan diverse trainingen en certificeringsprogramma’s, waardoor hun kennis en vaardigheden zijn vergroot.

Solitee onderscheidde zich door een gedreven team van IT-makelaars in te zetten die zich volledig inzetten om aan de behoeften van hun klanten te voldoen. Deze toewijding heeft geleid tot een indrukwekkende groei voor het bedrijf, zoals erkend door de jury van het IT Partner Award Event.

Het ontvangen van de ‘Fastest Growing Partner of the Year’ award is een mijlpaal waar Solitee trots op kan zijn. Het bedrijf bedankt zijn collega’s, partners en Schneider Electric voor hun steun en samenwerking, en belooft voortdurend te streven naar excellentie in de IT-sector.